Wie is Anton?
Al van in de kleuterklas zei Anton dat hij bakker wou worden. Na de schooluren mama helpen bij het maken van cake of wafels, dat deed hij graag. Hij bleef dit ook graag doen en herhalen, zodus ging Anton in het middelbaar naar de Hotelschool in Hasselt. Toen hij in het derde jaar moest kiezen was dat dan ook een makkelijke keuze, het werd bakkerij. Na enkele jaren ging Anton zijn interesse meer en meer naar de fijnere patisserie. Hier kon hij zijn creativiteit meer in kwijt. Zijn stageplaatsen koos hij zorgvuldig uit om veel bij te kunnen leren. Hij deed onder andere stage bij hofleverancier Herman Van Dender in Brussel en bij Joost Arijs in Gent. Na het middelbaar heeft Anton nog een jaar de specifieke lerarenopleiding gevolgd. Dit met het oog om eventueel zijn kennis en kunde in het onderwijs te kunnen delen. Na het behalen van dat diploma begon Anton te werken bij Del Rey in Antwerpen. Hier werd hij na amper twee jaar al chef patissier. Nu ruim 5 jaar later is het tijd om alles wat hij geleerd heeft terug mee te nemen naar Limburg, Godsheide. Om de patisserie ook hier naar een hoger niveau te tillen.